به منظور بررسی چالش ها ومشکلات حوزه سلامت آستارا به انجام رسید
برگزاری جلسه معاونین ومدیران دانشگاه علوم پزشکی گیلان در آستارا
به منظور بررسی ورفع مشکلات وچالش های حوزه سلامت شهرستان آستارا با حضور فرماندار جلسه معاونین ومدیران دانشگاه علوم پزشکی گیلان در آستارا انجام شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان آستارا،صبح امروز تیمی متشکل از معاونین درمان،توسعه مدیریت ومنابع،بهداشتی وغذاودارو ومشاور اجرایی ریاست دانشگاه وجمعی از مدیران وکارشناسان ستادی با حضور در شبکه بهداشت ودرمان شهرستان آستارا در جضور فرماندار ومعاون عمرانی فرماندار در جلسه ای به بررسی مشکلات وچالش های حوزه سلامت شهرستان پرداختند.
دکتر فرید بصیری مقدم -مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان در ابتدای جلسه ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه به بیان گوشه ای از مشکلات ونیازمندی های شبکه بهداشت ودرمان شهرستان اشاره کرد.
در ادامه دکتر عنایت رضایی پور -فرماندار شهرستان آستارا در سخنانی با اشاره به ظرفیت و موقعیت سوق الجیشی و پتانسیل های شهرستان اشاره کرد وگفت: با توجه به مرزی بودن این شهرستان وترددروزانه بیش از450کامیون ترانزیتی از کشور های روسیه،آذربایجان وگرجستان وبحث تجارت چمدانی وداشتن روزانه بیش از 25 هزار نفر توریسم در شهرستان ، ارائه خدمات بهداشتی ودرمانی در این شهرستان نیازمند ارتقا ء است ووضعیت کنونی مناسب با ظرفیت های این شهر نیست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تصادفات جاده ای و کمبودپزشکان وکادر سلامت ،خدمت رسانی را در این شهرستان با مشکل مواجه کرده است که توجه بیشتر مسئولین دانشگاه علوم پزشکی را به حوزه سلامت دراین شهرستان می طلبد.
مقام عالی دولت در شهرستان آستارا با اشاره به کنترل بیماری های واگیر در مرز زمینی شهرستان با اشاره به جانفشانی های کادر سلامت در دوران کرونا،خواستار توجه جدی به مقوله پایگاه مراقبت مرزی برای جلوگیری از ورود مسافرین ورانندگان ترانزیت بیمار در مرز شد.
دکتر عقیل قلی پور -معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به دوری شهرستان از مرکز استان گفت: با توجه به سیاست های دانشگاه در توزیع نیروی انسانی متخصص وپزشکان عمومی وپرستاران طرحی ،شهرستان آستارا در الویت تخصیص نیروی انسانی مجرب قرار دارد.وی در ادامه خواستار کمک خیرین ومسئولین شهرستان برای کمک به تامین مسکن ورفاه این پزشکان جهت ماندگاری در شهرستان شد.
دکترسید مهدی موسوی-معاون توسعه ومدیریت منابع دانشگاه نیزدر سخنانی گفت:از پزشکان وپرستاران بومی که تمایل دارند در این شهرستان خدمت کنند حمایت می کنیم .وی دربخش دیگری از سخنان خود ماندگاری پزشکان وکادر درمان را دراین شهرستان نیازمند ایجاد جاذبه های تشویقی عنوان کردو افزود: این امر می تواند هم با کمک دانشگاه ومساعدت مسئولین عالی وخیرین شهرستان به انجام رسد.
دکتر سید محمود رضوانی-معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این جلسه با اشاره به تجارب وسوابق گذشته در این شهرستان، وجود پایگاه مراقبت مرزی در شهرستان رابه دلیل کنترل بیماری های واگیر از ضروریات عنوان کرد وافزود:اگر فعالیت این پایگاه استمرار نداشته باشد ما را در انجام تعهدات بین المللی با مشکل مواجه خواهد کرد.
دکتر نسیبه یوسفیان-معاون غذا وداروی دانشگاه نیز در این جلسه با اشاره به کمبود بعضی از دارو ها گفت:با توجه به مرزی بودن شهرستان وکنترل قاچاق دارو ،خواستار کمک فرمانداری وارگان های نظارتی به شبکه بهداشت ودرمان شهرستان در این خصوص شد.
در ادامه معاونین ومدیران وکارشناسان از مراکز وطرحهای عمرانی وبیمارستان شهید بهشتی شهرستان بازدید کردند.
نظر دهید